در گلوی من ابر کوچکیست...

انگشتان تازه میخاهم تا جور دیگر بنویسم...

در گلوی من ابر کوچکیست...

انگشتان تازه میخاهم تا جور دیگر بنویسم...

آواز بلندی تو و کس نشنودَت باز
بیرونی از این پرده تنگ شنوایی

کورل ویدئو استودیو اسب چموشی ست

شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۶، ۱۱:۴۱ ب.ظ

1-واسه شام خورشت کرفس پخنم. تازه دو مدل. یکی با گوشت یکی با مرغ. امیدوارم شما از اون آدمایی نباشین که به خاطر تبلیغات رسانه ای علیه خورشت کرفس هرجا اسمشو بشنوین ایش و ویش را میندازین. چون برای اطلاع شما باید عرض کنم که من از اون آدماییم که با وجود همه ی تبلغات رسانه ای برای کتلت! همچنان ازش دوری میکنم و متنفرم. نمیخورم و درستشم نمیکنم و نمیتونم بفهمم چجوری یهویی همه رفتن تو تیم ماکتلت دوس داریم ما از خورشت کرفس بدمون میاد! واقعن هیچ درکی هم از این همه مقدس سازی از کتلت ندارم! چون به جز یه غذای پر زحمت و پر کالری که بوش تا یه ماه از همه ی وسایل خونه به مشام میرسه، خاصیت دیگه ای نداره! حالا یه هاله ای از تقدس پیچیدین دورش که کتلت ینی خانواده و نمیدونم کتلت هر مادری مث اثر انگشتش منحصر به فرده و این چیزا! من میخام بگم مثلن خورشت کرفس همه ی مامانا یه جوره؟؟ برای اطلاع شما نه! خورشت کرفس هر کسی هم مث گولی بولیای روی گوشش منحصر به فرده! واسه همینه که بعضیا که مامانشون خورشت کرفسو خوب درست نمیکنه میان این حرفا رو دربارش میزنن. در کل اینکه هرچی تو تلگرام واینستا و توئیتر مینویسین و لایک میکنین مال همونجاس! تو خونه هرچی گذاشتن جلوتون بخورید و لبخند بزنید و تشکر کنید. چون ما تصمیم داریم در سال جدید با شعور باشیم پس وختی کتلت داریم شام نمیایم خونه. که یه وخ زشت نباشه و بیشعور نباشیم. حالا من نمیدونم دختری که شب بیرون خونه باشه با شعور تره یا دختری که کتلت نمیخوره و اه اه را میندازه.

2- میدونی؟ من تقریبن صب تا شب و شب تا صب، تو فتوشاپ غرقم. نه که خودم بخاما. کلن هیچ کدوم از این چیزایی که داره اتفاق میفته رو من نخاستم. پیش اومده. فقط این یه لیوان موهیتو/موخیتو رو من خاستم. آوردم بخورم. یا بنوشم. یا هرچی که شما بهش میگید. چون اینطوری دریافتم که هرچیزی که من میگم از نظر بقیه یه چیز دیگه اس! کلن خرد جمعی از نظر من مردود و من از نظر خرد جمعی مشکوک هستم. که خب به درک. الان نمیخام در مورد خرد جمعی حرف بزنم چون بهش اعتقاد ندارم. میخام در مورد این حرف بزنم که وختی من صب تا شب تو فتوشاپ غرقم، لابد یه چیزی بلدم که تا الان خفه نشدم! پس الکی تز نده به من. اینکه یکی که نهایت هنرش ساختن کلاژ تو paint باشه و بعد بیاد در مورد ترکیب بندی و روح رنگی در پوستر با من صبت کنه، خیلی برنتابیدنیه!

منتها نمیفهمید که. فک میکنید فتوشاپم یه جور نقاشیه! ولی عزیزان من فتوشاپ همون نقاشی نیس. پابلیشر واسه طراحی برشورای در پیت طراحی شده. پینت کار بندازه، ولی هنرمند نیس! واسه کارای هنری دست به دامنش نشین.

3-یه ربات افتاده رو وبلاگم و تا این لحظه 4050 تا بازدید رقم زده، دکمه ی ورود و خروجم گم شده تو تنظیمات! هلپ می گایز پلیز.

نظرات  (۲)

دکمه ورود خروج منم گم شده 
پاسخ:
ا؟ پس کلن مشترکه!
منم سابقا تو تیم کتلت بودم، فن فریک طور حتی. اما جدیدا مامانم با روغن زیتون درستشون می کنه و فاجعه میشن. چندبار بهش گفتم بدمزه ن اما یبار مهمون داشتیم همه تعریف کردن و... خلاصه تثبیت شد به عنوان روش دیفالت کتلت :| 
خورشت کرفس هم که عالی :ذی نمیدونم چرا انقدر مردم ازش متنفرن. بنظرم تنها فرمتیه که کرفس رو قابل خوردن می کنه 

- یه ضرب المثلی هس می گه همه ی راه ها به رم ختم می شن؟ الان بساطت رو با فتوشاپ گفتی یاد اون افتادم و اینکه منم همینطور :|  و روانیم کرده. سه تا ورژن فتوشاپ دارم که هرکدومش کرش کرد با یکی دیگه باز کنم. باز خوبه مثه یسری نرم افزارا بازی در نمیاره که ورژنای قدیمیش فایلای جدید رو باز نکنن. هرکدومشونم به یه چیزی حساسیت دارن. یکی به کنترل-تی. یکی به ماسک. یکی م وقتی توش لایه ی levels میسازی اگه عکس رنگی باشه یهو شبیه کارتون میشه :/  الان حس کردم مادرشونم -_- 
پاسخ:
:/
به مامانت بگو روغن زیتون نباید حرارت ببینه، اونم طولانی مدت! سرطان زا میشه!
ایول به نکته ی بسیااااار مهمی اشاره کردی! واقعن این اخلاق فتوشاپ ستودنیه که همه ی،فایلای psd رو باز میکنه و ورژن براش مهم نیست.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">